Hvem er jeg?

Jeg hedder Tina, jeg er kvinden bag Natural Oils by Bangsø, jeg har været selvstændig massør og kropsbehandler i 15 år, og så er jeg mor til to store drenge.

Empatisk er nok et af de ord, jeg oftest hører om mig selv. Og det er så rigtigt, for jeg kan ikke lade være med at hjælpe andre – og jeg kan heller ikke lade være med at mærke menneskerne omkring mig og leve mig ind i deres oplevelser. 
Og det er faktisk netop derfor, Natural Oils opstod. 
Jeg kan virkelig gøre en forskel for mine kunder med olierne, og mit stærke hjælpe-gen giver mig lyst til at få dem ud til mange flere – for jeg er sikker på, olierne kan forbedre hverdagen for rigtig mange mennesker.

Hvorfor elsker jeg olier?

“Hvor stor betydning har olien mon?”
Jeg havde ikke haft min massageklinik ret længe, før det spørgsmål dukkede op i mit hovede. Det er mange år siden, efterhånden. 

Jeg tror faktisk, det var min indfølingsevne, der hjalp mig med at mærke, hvad de forskellige olier gjorde for de kunder, jeg havde på briksen. Og ret hurtigt begyndte jeg også at prøve dem af på mig selv og min familie, og hold nu op, det gjorde en forskel for vores hud og hår. 

Jeg blev simpelthen så nysgerrig efter at finde ud af mere, og jeg begyndte at nørde i de forskellige olier – efter et stykke tid begyndte jeg også at sammensætte mine egne, som kombinerede de helende egenskaber fra nogle af mine yndlingsolier. 

Hvad har olierne betydet i mit liv?

Olien har gjort så meget, både i mit arbejdsliv og privat. Da mine drenge var små, havde jeg altid “trylleolie” med i tasken, der let kunne trylle en hudafskrabning væk – eller i hvert fald den del, der gjorde ondt. Og selvom mine drenge er store efterhånden, kommer de stadig tit og spørger efter olie. De har jo opdaget, at olien ikke ligefrem kan trylle, men de er stadig helt vildt glade for virkningen.
Det kan være, når de har irriteret hud eller sprukne hæle – så ved de bare, at olien kan fikse det.
Det kan jeg virkelig også mærke hos mine kunder. Min olie hjælper mig med at håndtere de problemer, de kommer med – og de spørger også tit ind til olierne. 

Min mission

Jeg vil gerne give flere mennesker mulighed for at få glæde af olierne og deres fantastiske egenskaber. For de har virkelig et kæmpe potentiale til at forbedre hverdagen for så mange mennesker. Men hold op, hvor er det uoverskueligt at finde den rigtige olie, hvis man ikke kender til det. 

Det vil jeg lave om på.

Du skal have mulighed for at finde et alternativ til kemien i hverdagen, uden du skal bruge evigheder på at læse op på en masse forskellige olier og deres egenskaber. 
Og du skal have mulighed for at træffe et nemt og naturligt valg for dig og dine børn uden at bekymre dig om hormonfremmende stoffer. 

Derfor har jeg sammensat nogle olier, der perfekt dækker dine behov i hverdagen – og selvfølgelig er alt, du finder her på shoppen, både økologisk og vegansk.

Jeg vil så gerne have, at så mange som muligt kan opdage glæden ved olierne, for det har været fantastisk at have dem i mit liv.