Flip book element

Familieolie

kr. 245,00

50 ml.

Familieolien er designet til at passe på hele din familie

Det er en fantastisk alsidig hverdagsolie, som er tilpasset de mange forskellige situationer, der kan opstå i familiens hverdag. Ingredienserne er nøje udvalgt, så de passer til alle aldre og hudtyper – og derfor er det en oplagt “go to”-olie i et travlt familieliv.
 
Familieolien er blandt andet ideel:
 
–       til at forebygge strækmærker ved graviditet eller vægtændring
–       til at lindre kløende gravid mave
–       som naturligt alternativ til aftersun
–       til at lindre solbrændt hud
–       efter barbering for at undgå kløe og sviende knopper
–       til at styrke neglene
–       til at undgå flossede, skøre eller tørre negle
–       til at mindske synligheden af eksisterende strækmærker
–       til at forebygge og pleje hælrevner
–       til at undgå tørre og sprukne fødder
–       til at lindre symptomer på eksem og psoriasis
–       til at fugtgive normal hud
–       til at forebygge lus
–       til at fjerne mørke rander under øjnene.

Kategori:
Læs mere

Muskelolie

kr. 255,00

50 ml.

Spændingshovedpine, ondt i nakken – eller øm efter havearbejde?

Du bruger dine muskler hver dag – og derfor er det ikke så underligt, at du bliver påvirket, når musklerne bliver overbelastet.

Nogle gange kan det føles som en let ømhed, der minder dig om, at du har brugt dine muskler – men andre gange kan det gøre ondt. Det gælder især, hvis det sætter sig i nakken eller hovedet.

Kategori:
Læs mere

Vinterolie

Original price was: kr. 265,00.Current price is: kr. 238,00.

50 ml.

Vintervejret er hårdt for hænder, ansigt og læber

Når det bliver vinter, bliver din hud mindre samarbejdsvillig – og det er der ikke så meget at sige til.
Skiftende vejrforhold, hård kulde og tørt indeklima er alt sammen med til at få huden ud af balance – og du mærker det tydeligt.
Måske oplever du ligefrem, at gamle hudproblemer, som du ikke har mærket længe, pludselig dukker op sammen med vinterkulden?
Men det kan være svært at finde den helt rigtige løsning, på tørre hænder, ansigt og læber når vinteren bider. X

Derfor har jeg skabt denne vinterolie.
Det er en olie, der er målrettet vinterhud – og som du kan bruge som din daglige beskyttelse mod det barske vintervejr, på samme måde som du bruger solcreme på en solskinsdag.

Kategori:
Læs mere

Avocadoolie

kr. 119,00

100 ml.

Det forlyder, ifølge flere eksperter, at avocadoolie bliver den nye bedste ven på badeværelseshylden, og at den vil blive en fast del af din ansigtsbehandling.

Avocadoolie består af koldpresset, filtreret olie af frugtkødet fra økologisk avocado der har et naturligt indhold af lecitin og squalane. Derudover indeholder den masser af vitaminer, hvor det især er vitamin B, E og K, der er fremtrædende.

Olien er rig på beskyttende fedtsyrer, der genopretter hudbarrieren og forebygger fugttab fra hår og hud.

Avocadoen har et af ​​naturens største indhold af naturlige fugtighedolier, der giver dit hår den fugt, det mangler. Ofte har hjemmelavede hårkure til ødelagt og tørt hår avocadomos- eller avocadoolie som en central ingrediens. Olien er ret fed, og absorberes derfor langsomt på huden, og det er netop det, der gør den velegnet til tør, moden og skadet hud.

Kategori:
Læs mere

Abrikoskerneolie

kr. 109,00

100 ml.

Abrikoskerneolie til hudpleje. Abrikoskerneolie er noget af det fineste olie man kan opdrive. Den er 100% naturlig og økologisk, og som andre vegetabilske olier er den fyldt med gode vitaminer såsom vitamin A, C og E, og det gør den velegnet til hudpleje. Den er en mild olie, passer til de fleste hudtyper og kan fint anvendes som et alternativ til mandelolie til både massage, huden og håret.
Døjer du med kløe, eksem eller anden form for irritation, er abrikoskernesolie en god allieret når den går i gang med at genopbygge din hud. Samtidig hæmmer den ældningstegn, tilsætter fugt og giver huden en naturlig glød uden at efterlade den fedtet.
Den lette olie trænger hurtigt ind i huden, har en klar gylden farve og en dejlig, frisk duft.

Kategori:
Læs mere

Jojobaolie

kr. 129,00

100 ml.

Jojobaolie er måske ikke helt så kendt som fx Arganolie hos den almindelige forbruger. Jojobaolie er blevet en populær ingrediens i mange hudplejeprodukter, og med god grund. Den alsidige olie er kendt for at tilføre huden fugt uden at tilstoppe porerne, og for at have egenskaber, der minder meget om den olie vi i forvejen udskiller fra hud og hår.

Jojobaolien hører under vegetabilske olier selvom det faktisk set er en flydende voks, og giver din hud en velbalanceret fugtighed. Både ved tør og fedtet hud, bliver huden fugtet af oliens gode vitaminer, og har du fedtet hud hjælper den også med at få huden til at sætte farten ned på sin egen naturlige fedtproduktion.

Absorberes let af alle hudtyper, og har en relativ lang holdbarhed på op til 5 år.

Kategori:
Læs mere

Mandelolie

kr. 119,00

100 ml.

Mandelolie er en populær olie. Både fordi den har en dejlig blødgørende og fugtgivende effekt, og fordi den trænger let ind i huden uden at fedte og tilstoppe porerne. Den er ofte brugt både til hudpleje og til massage, fordi den har et højt indhold af E-vitamin. Olien er dampdestilleret, og holder længe i dit køleskab. Derudover er der ingen farvestoffer, parabener eller parfume i.

Olien bliver lavet ved at presse kernerne fra søde mandler, og indeholder udover E-vitamin, også A-vitamin. På grund af vitaminerne og aminosyrerne, er mandelolie et ret effektiv middel til at blødgøre og fugte hud og hår.

Den 100% naturlige og økologiske olie er, kort sagt, noget alle bør have på badeværelseshylden. Mandelolien er neutral i sin duft.

Kategori:
Læs mere

Arganolie

kr. 119,00

100 ml

Arganolie er en af de helt store spillere når det kommer til hudpleje. Ren arganolie fra Marokko propfyldt med vitamin E, og det er netop det, der gør den til en stærk antioxidant. Med sine vitaliserende og regenererende egenskaber, gør Arganolie huden blød og smidig, ved at fugte igennem og give næring. Døjer du med skader på hud og hår fra vind og vejr, giver Arganolien en silkeblød beskyttelse.
Arganolie bliver ofte kaldt “flydende guld”, og det er der gode grunde til. Med sit meget høje indhold af af essentielle fedtsyrer og vitamin E, tager den sig nemlig kærligt af ældningstegn og fine linjer. Ren Arganolie er dog en bekostelig affære. Den er derfor oplagt som en særlig gave, eller hvis du bare kun ønsker det bedste for din hud.

Kategori:
Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.